Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

TO ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ

Το πολιτικό μανιφέστο του Γρηγόρη Καλλιανιώτη, υπ. βουλευτή ΠΕ Κοζάνης των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Αγαπητοί Πατριώτες,
πρώτη φορά εμφανίζομαι στην πολιτική σκηνή. Δεν ήμουν στη διοίκηση κανενός συλλόγου, σωματείου, ένωσης ή συνδικάτου, ούτε ποτέ διορίστηκα σε ημιδημόσιες ή κρατικές θέσεις. Συνεπώς δεν έχω καμιά σχέση με παλιές συνήθειες, τωρινές γραμμές ή μελλοντικά συμφέροντα.
Μεγάλωσα με ιστορίες ηρώων, αρχικά οικογενειακές, έπειτα πανελλήνιες, κυριαρχούμενες από ρομαντική προσφορά στο συνάνθρωπο. Παράλληλα σκληρά εργαζόμενος από μικρός ένιωθα τον περίγυρο μόχθο, αλλά δυσκολευόμουν να σκιαγραφήσω τόσο τον ίδιο όσο και τις αιτίες δημιουργίας του λόγω της ιδεατής ανατροφής και των χρόνων της ηλικίας.

Η αληθινή εικόνα του κόσμου
Ότι η αλήθεια είναι τελικά τελείως διαφορετική από αυτή που προβάλλεται στην πληθώρα των ΜΜΕ το κατάλαβα είτε μελετώντας ιστολόγια ή ιστοσελίδες όπου παρουσιάζονταν όσα δεν λέγονται στους επίσημους λόγους είτε, κυρίως, κουβεντιάζοντας καθημερινώς με συμπρολετάριούς μου και μαχητικούς διανοούμενους.
Με τη μελέτη και το διάλογο η ψεύτικη εικόνα του κόσμου, την οποία στηρίζουν με συνέπεια καθεστωτικοί πολιτικοί και οι παροικούντες αυτών, κατέρρευσε. Ο πολιτικός τους λόγος, π.χ. ποσοστά, αριθμοί, τίτλοι, υποσχέσεις, ανατρέπονται από τους ιδίους μέσα σε δευτερόλεπτα. Κανείς δε γνωρίζει με ακρίβεια τι τους κανοναρχούν οι ξένοι με τα μνημόνια και τις συμβουλευτικές παρεμβολές και τι σκέπτονται πράγματι οι ίδιοι ως πρόσωπα.
Αντίθετα με τα λόγια οι πράξεις των καθεστωτικών αυξάνονται υποβαθμίζοντας καθημερινώς τη ζωή μας στο επίπεδο της δουλείας με επιβολές φόρων, μειώσεις μισθών, αυξήσεις τιμών, διάλυση της Υγείας, της Παιδείας, του κοινωνικού εν γένει ιστού. Και κάτι φοβερότερο: οδεύουμε προς την κατάργηση της εθνικής και θρησκευτικής μας ταυτότητάς στο όνομα ηχηρών λέξεων όπως η «πολιτότητα», λέξη κενή για μας τους Έλληνες λόγω της τρισχιλιετούς μας ιστορίας, στην οποία στηρίζεται η δομή σκέψης του δυτικού πολιτισμού.

Πολιτική ένταξη και πρόγραμμα
Ήρθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου για μία ιδεολογική και πρακτική παρέμβαση στα τεκταινόμενα στην Κοζάνη, στη  χώρα μας, κατ΄ επέκτασιν σε όλη την Ευρώπη. Εντάχθηκα από τους πρώτους στην περιοχή στους Ανεξάρτητους Έλληνες, συνεπείς ως προς τις απόψεις τους, κι ύστερα από ψηφιακή διαβούλευση ορίστηκα υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην ΠΕ Κοζάνης.
Το γενικό πρόγραμμά μας ευρίσκεται στο διαδίκτυο. Οι δικές μου θεμελιώδεις ιδέες και πρακτικές προτάσεις όπως π.χ. οι κατοχικές αποζημιώσεις θα δοθούν σε ακόλουθα δημοσιεύματα. Πρόκειται ουσιαστικά για λιτά προσχέδια, τα οποία θα απλωθούν μπροστά σας να τα κουβεντιάσουμε, συμπληρώσουμε, αλλάξουμε ή και κατεδαφίσουμε ολοσχερώς μαζί!

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΦΟΒΕΡΟ, ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξυπνήσατε όλοι και είδατε κονόμα στην πολιτική και είπατε να ασχοληθείτε..Πάνε να κάνεις τίποτα άλλο που χωρίς να ξέρεις να μιλάς θες να λύσεις και τα προβλήματα του κόσμου και να μπεις στην πολιτική..Αλλά ο Καμμένος με καμμένους έκανε κόμμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή